mr W.M.E. van Sandick

Bedrijf
Vastrecht Belastingadviseurs
Functie
Belastingadviseur
Fiscalist
Jurist
Expertise
Huwelijksvermogensrecht
Erven
Schenken
Testamenten
Bedrijfsopvolging
Familiebedrijven
Adres
Laan Copes van Cattenburch 87
2585 EW Den Haag
Nederland

Contact
www.vastrecht.com
070-3131000
info@vastrecht.com

Vastrecht is uw back office. Als belastingadviseur, administratiekantoor, estate planner, of family office: wij zorgen ervoor dat u fiscaal, administratief en financieel op orde bent. Wij doen dat met hoogwaardige kennis op de gebieden die ons werk raken: fiscaal recht, huwelijksvermogensrecht, erf- en schenkingsrecht en in samenwerking met specialisten voor ondernemingsrecht en voor pensioenen en verzekeringen. Uit deze werkzaamheden en onze betrokkenheid, die zo ver gaat als u toestaat, ontstaat vaak een rol als trusted advisor, zakelijk en privé.

Specialiteiten in advisering o.a.: klankbord voor ondernemers (bespreking van bijvoorbeeld een jaarrekening is bij ons al snel een “uurtje op de hei” voor reflectie, in goede en in uitdagende tijden), bedrijfsopvolging, financiële begeleiding van echtscheidingen, estate planning vanuit alle invalshoeken.

Estate planning en family office: veel vermogende particulieren hebben behoefte aan ondersteuning op verschillend niveau. Hoogwaardig juridisch als het bijvoorbeeld gaat om voorbereiding van overgang van vermogen naar de volgende generatie. En praktisch als het gaat om de inrichting van de privé administratie, zodanig dat wordt voldaan aan eisen vanuit testamenten en schenkingsakten.

Met uw estate planner kunt u nader kennis maken via linkedin.com/in/willemijnvansandick of – graag! – in een persoonlijk gesprek.