mr. drs. M.V. Meulenkamp RB REP

Bedrijf
Alfa accountants en adviseurs
Functie
Belastingadviseur
Fiscalist
Adres
Leveroyseweg 3, Heythuysen, Nederland
Contact
https://www.alfa.nl/heythuysen
0882532167
mmeulenkamp@alfa.nl

Als fiscaal adviseur is het mijn doel om cliënten te ontzorgen en rust te brengen op fiscaal gebied. Doormiddel van het proactief adviseren breng ik de fiscale mogelijkheden en kansen onder de aandacht en denk ik mee bij het oplossen van fiscale vraagstukken. Daarnaast zorg ik er samen met mijn collega’s voor dat alle correspondentie en het contact met de Belastingdienst zo goed mogelijk verloopt.
In mijn werkzaamheden richt ik mij voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf, ongeacht in welke sector de onderneming actief is. Als (Register) Belastingadviseur adviseer ik de onderneming onder andere op het gebied van de inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting in zowel algemene zin alsmede op het gebied van herstructureringen, bedrijfsopvolging en aanmerkelijk belang.
Mijn focus ligt niet uitsluitend op de onderneming, maar zeker óók op de ondernemer en zijn of haar familie. Als (Register) Estate Planner denk ik met de familie mee over bijvoorbeeld eventuele schenkingen, het verstrekken van een lening voor de aankoop van een woning of de begeleiding bij het opstellen en optimaliseren van een testament of levenstestament. Door de combinatie van belastingadviseur en estate planner zie ik mijzelf als een echte familie adviseur en ben ik graag het aanspreekpunt voor de hele familie.
Ik ben lid van het Register Belastingadviseurs en van het Register Estate Planners. Beide organisaties kennen een permanente studieverplichting waardoor mijn kennis actueel blijft. Voordat ik in 2021 bij Alfa accountants en adviseurs ben begonnen ben ik 13 jaar als fiscaal adviseur en estate planner werkzaam geweest bij een accountantskantoor in Venlo.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om gezellige activiteiten met de familie te ondernemen, doe ik aan hardlopen en kijk ik graag naar autosport.