Mr. C.A.M. Kruis-Sweere

Bedrijf
Notariskantoor Kruis-Sweere
Functie
Notaris
Adres
Voorstraat 85, 2201 HP Noordwijk, Nederland
Contact
www.notariskruissweere.nl
0713640100
ckruis@notariskruissweere.nl

Notariskantoor Kruis-Sweere is een jong kantoor op oude grondvesten.
Op 1 januari 2003 is Mr. Colette Kruis-Sweere, notaris op dit kantoor, oud-notaris Van Hoeken opgevolgd als notaris te Noordwijk,
Het kantoor heeft behalve Noordwijkse cliënten een regiofunctie voor de hele Duin- en Bollenstreek. Op het kantoor worden alle facetten van het notariaat behandeld: de registergoedpraktijk, de familiepraktijk met daarbinnen als specialisatie estate-planning, en de vennootschapspraktijk en alles wat daarmee in meer of mindere mate verband houdt.
Het kantoor hecht grote waarde aan service en kwaliteit. Notaris en medewerkers zijn klantgericht en de benadering van cliënten is vlot en laagdrempelig. De aanwezigheid van onder meer twee juristen op het kantoor garandeert u te allen tijde een gedegen juridisch advies en zoveel begeleiding en ondersteuning als u nodig acht of wenst.
Colette Kruis-Sweere studeerde eerst Nederlands recht, waarvan zij de doctoraalbul ontving in 1990 op de Katholieke Universiteit Brabant; een klein jaar later volgde het doctoraal notarieel recht aan de Rijksuniversiteit te Leiden. Op het kantoor houdt zij zich naast de specifieke notariële werkzaamheden, zoals het passeren van akten en verrichten van legalisaties, bezig met (besprekingen in) de familiepraktijk en met name de Estate-Planning. Estate-Planning behelst het (fiscaal) zo gunstig mogelijk overhevelen van vermogen, voornamelijk van ouders aan kinderen. In 2006 behaalde zij het certificaat van de beroepsopleiding tot Estate-Planner.