mr J.C. Wolff-Rierink FFP CFP®

Bedrijf
Fiorino Financial Planning
Functie
Financieel planner
Overig
Eigenaar van een kantoor voor financial, estate planning en advies.
Expertise
Adres
Spoorlaan 52
Vreeland


Contact
www.fiorinofinancialplanning.nl
0653725506
info@fiorinofinancialplanning.nl

Anders omgaan met uw geld en vermogen
Veel mensen willen graag hun financiële zaken op orde hebben. Maar om verschillende redenen komt het er niet van.

Het moeilijkste is om financiën structureel aan te pakken en goed te organiseren. Wanneer je dit lukt, ontstaat er ruimte en tijd om na te denken over de dingen die werkelijk belangrijk zijn.

Dat is de basis voor Financial Planning – daarna is het mogelijk om te denken over toekomstige wensen en hoe je ze waar kan maken door goede keuzes te maken.
Mijn naam is Hanneke Wolff-Rierink en vanuit mijn bedrijf Fiorino Financial Planning help ik particulieren en ondernemers met hun financial planning, zorg ik voor de financiële oplossing bij scheidingen en ben ik de financiële vertrouwenspersoon bij vermogensregie en estate planning.

Ik werk onafhankelijk en verkoop geen verzekeringen, hypotheken of vergelijkbare producten daarom ben ik aangesloten bij de VOFP (Vereniging voor Onafhankelijke Financieel Planners). Ook ben ik lid van de FFP (de vereniging voor gecertificeerd financieel planners) en de REP (Register voor Estate Planners). Alhoewel mijn klanten in heel Nederland (en zelfs daarbuiten) wonen, zijn de meesten woonachtig in de driehoek Amsterdam, Amersfoort en Utrecht (waaronder ‘t Gooi en de Vechtstreek).

In oktober 2018 werd ik tijdens het jaarcongres van de FFP verkozen tot Financieel Planner van het jaar 2018.

Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn website: www.fiorinofinancialplanning.nl.