C.H. Stassen

Bedrijf
Carina Stassen Beheer BV
Functie
Financieel planner
Notarieel jurist
Private Banker
Vermogensplanner
Overig
Executeur(-Testamentair), Gevolmachtigde & Toezichthouder
Adres
Banckertlaan 95, Hilversum, Nederland
Contact
www.erfrechtplan.nl
06-23440514
chstassen@gmail.com

Ondersteuning bieden en advies geven aan mensen over hun financiële zaken loopt als een rode draad door mijn werkzame leven. Mijn drijfveer is mensen niet alleen met hun vragen te helpen maar hen ook verder te helpen in hun financiële leven. Praktische oplossingen bieden voor complexe zaken is daarbij mijn insteek.

Nalatenschapsplanning (Estate Planning) en Financiële Planning, financieel en fiscaal advies (op het gebied van wonen, inkomen en vermogen), orde scheppen in (bank)zaken & administratie of een erfenis afhandelen: vaak is dit ingewikkeld. Vooral bij complexe vermogens, verstoorde familieverhoudingen of samengestelde gezinnen. En zeker op momenten dat iemand emotioneel in een ‘rollercoaster’ zit. Naast uitgebreide juridische en financiële kennis vergt het intuïtie, mensenkennis, overleg en zuiver handelen. Als onafhankelijk adviseur, coach en vertrouwenspersoon ben ik mensen graag van dienst zaken zo efficiënt en effectief mogelijk te regelen.

Dit alles vanuit een persoonlijke benadering en een intermenselijke visie: goed luisteren naar mensen en samen oplossingen zoeken die passen bij hun situatie, bij hun gezin/familie en/of bij hun bedrijf, bij hun wensen en voorkeuren. Respect, vertrouwen en integriteit zijn hierbij onmisbaar.

Meer weten? Of ben/ken je die mijn hulp kan gebruiken?
Onze kennismaking begint met een gesprek (ook aan de keukentafel) en kost hooguit een kopje koffie en een uurtje van elkaars tijd. Ik ben bereikbaar via 06-23440514 of chstassen@gmail.com.
Graag tot horens/ziens!