M Milenkovic MSc

AllesgeregeldNu
Functies
Overig
Expertise
Erven, Schenken, Testamenten, Internationaal
Contact
www.alles-geregeld.nu
0626582695
info@alles-geregeld.nu

Ik ben Marina Milenkovic (56 jaar), econoom, planner en executeur van nalatenschappen uit Den Haag en auteur van het boek ‘WAT LAAT IK NA?’. Ik helpt de zogenaamde sandwichgeneratie, ingeklemd tussen zorg voor ouder wordende ouders en opgroeiende kinderen, hun erfenis slim te regelen. Ook als zij geen miljonair zijn.

Ik bereid alle financiële stukken voor t.b.v. het opstellen van een testament, zodat de klant de financiële consequenties van eigen beslissingen kent en de beste oplossing voor de nabestaanden kiest, zodat het familievermogen wordt beschermd en de erfgenamen niet meer dan noodzakelijk aan erfbelasting betalen. Daarnaast help ik ergernis en frustraties rondom de afwikkeling van de erfenis te vermijden, door alle familiezaken nu alvast in kaart te brengen. Mijn proactieve aanpak levert minder stress en zorgen in de afwikkeling en creëert meer ruimte voor rouwverwerking.

Op aanvraag bied ik ondersteuning bij de levensexecutele en help ik bij de afwikkeling van nalatenschappen als executeur of boedelgevolmachtigde. Ik ben gespecialiseerd in het erfrecht van Servië.

Ik ben auteur van het boek WAT LAAT IK? – Alles wat je met je dierbaren moet regelen rondom je erfenis. Lees hieronder de achterflap tekst van mijn boek:

‘Mijn geliefde is overleden. Zijn twee jonge kinderen stappen het doolhof van de rouw in. Hoe overleef ik die zeurende pijn in mijn borst en waar moet ik beginnen? De financiële administratie is een chaos, notariskosten rijzen de pan uit, de Belastingdienst incasseert en de familiebanden zijn voorgoed verstoord. De afwikkeling van een erfenis blijkt een topsport zonder voorbereiding.’

Na het verlies van mijn partner ontdekte ik dat slechts 8% van de Nederlanders hun erfenis heeft geregeld. Wacht jou hetzelfde lot dat mij en vele anderen heeft getroffen?

Het zijn de meest vermogenden die hun familiezaken goed regelen. Waarom zij wel en jij niet? Je kunt meer zelf regelen dan je denkt. Met dit boek krijg je een kant-en-klaar plan dat je helpt om je erfenis taks- en stressvrij te maken.

Jij ontdekt
– hoe je het familievermogen doorgeeft en de fiscus onterft?
– hoe je de erfenis van je overleden ouder veiligstelt?
– hoe je een zorgeloze toekomst voor je dierbaren creëert?
– hoe je het beheer over de erfenis van je minderjarige kind regelt, zonder bemoeienis van je ex?
– hoe je ervoor zorgt dat je volwassen kind zijn erfenis niet direct opmaakt?
– waarom een door de notaris opgesteld testament niet genoeg is?
– welke 3 belastingtrucs rijken gebruiken en die jij ook kunt leren?

Mijn boek kwam op 14 februari 2020 uit en is te bestellen via deze link:
www.alles-geregeld.nu/boek/index.html