J.P. Corbeel AA RBc REP

Bedrijf
Corbeel accountants en adviseurs
Functie
Belastingadviseur
Accountant
Adres
Harmelerwaard 1b, Harmelen, Nederland
Contact
www.corbeel.nl
088 2672335
info@corbeel.nl

Ik ben ruim 30 jaar werkzaam in de accountancy en fiscale aangifte-en adviespraktijk.
Als MKB accountant en Register belastingconsulent. Binnen ons kantoor hebben wij ons gespecialiseerd in Estateplanning.
Estateplanning is het gestructureerd regelen van de overgang van vermogen naar de volgende generatie. Doel daarbij is de wensen van de erflater(s) volledig tot hun recht laten komen op een fiscaal vriendelijke manier, maar ook op de juridisch gewenste wijze.

In het verlengde van de estateplanning houd ik mij ook bezig met het voorbereiden en afwikkelen van nalatenschappen. Ik ben als gecertificeerd RegisterExecuteur aangesloten bij de Stichting RegisterExecuteurs.

Voorbereiden betekent samen met de cliënt een inventarisatie maken van de wensen met betrekking tot zijn of haar nalatenschap. De juridische aspecten en fiscale voetangels en klemmen in beeld brengen en daarbij de advisering over het wegnemen hiervan.

Afwikkelen houdt in de nabestaanden terzijde staan bij het vele (regel)werk dat in een toch al emotionele periode te doen is. Daarnaast uiteraard de wensen van de erflater ten uitvoer brengen (testament, codicil, uitvaartwensen etc.) Maar ook het verzorgen van de laatste aangifte inkomstenbelasting en de aangifte erfbelasting. Tijdens dit proces worden ook alle erfgenamen continu op de hoogte gehouden van de voortgang. Mobiel 06 51 898929