Icon REP

Specialisatieopleiding Estate Planning

De aangewezen route naar het Register Estate Planners is de Specialisatieopleiding Estate Planning van Licent Academy. In deze intensieve zevendaagse opleiding is niet alleen veel aandacht voor fiscale onderwerpen; ook het huwelijksvermogensrecht en het erfrecht zijn volledig ge├»ntegreerd. U leert onder meer hoe u uw cli├źnt begeleidt met de keuze voor een testament, de bedrijfsopvolging, vermogensoverheveling tijdens leven (schenkingen), vermogensbescherming en het optimaliseren van pensioen en levensverzekeringen met het oog op het overlijden. De opleiding is verdeeld in zes cursusdagen en een terugkomdag. Op die laatste cursusdag ontmoet u voormalige cursisten die inmiddels Register Estate Planner zijn en hun kennis en ervaringen met u delen.

 

Meer informatie over de opleiding, de docenten en het programma vindt u op www.licentacademy.nl, waar u zich ook kunt aanmelden.

 

Heeft u specifieke vragen, neem dan contact op met Licent Academy, telefonisch: 070 3780750 of per e-mail: opleidingen@licentacademy.com.